Криейтив Комънс договор
This произведение is licensed under a Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното 2.5 България License. Блог класация

вторник, 27 август 2013 г.

Огретен с гъби

За тази рецепта благодарим на Даниела Иванова


Продукти:
  • 500 гр. гъби
  • 4 яйца
  • 100 мл. кисело мляко
  • 50 гр. бекон
  • 100 гр. кашкавал
  • 3 с. л. олио
  • копър
  • сол





Начин на приготвяне:

    Гъбите се почистват, посоляват и без мазнина се нареждат в тава и се слагат в предварително загрята фурна на 180º, за да поизкипи водата. Поръсете гъбите с олио. Разбийте яйцата с киселото мляко, солта, копъра и бекона и залейте гъбите. Върнете във фурната до получаването на златист цвят, след което отново извадете и поръсете с настърганият кашкавал, и запечете отново.
   За мен една от основните съставки в това ядене е копъра. Благодарение на него ястието 
беше с уникален вкус!